ملبورن سرآشپز

درباره ملبورن سرآشپز بیشتر بدانید

پروفایل شغلی:
سرآشپز خلاق و متفکر با ۱۰ سال تجربه در پخت غذاهای ایتالیایی و استرالیایی در ملبورن استرالیا
مهارت ها:

• توانایی انجام چندین کار به صورت همزمان یا تمرکز بر وظایف محوله
• قابلیت انعطاف پذیری بر اساس زمان و حجم کار
• توجه عالی به جزئیات
• آگاهی از استانداردها و شیوه های صنعت
• مهارت های مدیریت هوشمندانه زمان
• مهارت های ارتباطی و بین فردی مؤثر
• توانایی حل موفقیت آمیز مسایل
• دانش و ممارست در بهداشت و ایمنی حرفه ای
۲۰۱۶ -۲۰۱۵ – بیش از ۵ سال تجربه به عنوان سرآشپز در یک رستوران تمام سرویس
• آگاهی صحیح از شیوه های صحیح نگهداری غذا و بهداشت مواد غذایی
• در نظر گرفتن کیفیت مواد غذایی و کنترل آنها
• کسب افتخار ملی در صنعت هتلداری و گردشگری

تجارب وسوابق :
۲۰۲۰-۲۰۱۷ – ملبورن سرآشپز(Melbourne Sarash Paz ):
سمت: مالک
• برنامه ریزی و اجرا منوهای جدید
• ایجاد پروژه کلاسی
• ترویج تغذیه سالم
• برگزاری کلاسهای آشپزی سالم

۲۰۱۶ – ۲۰۱۵ – رستوران فیفتی ایکرس (Fifty Acres Restaurant) واقع در ریچموند:
سمت: سرآشپز
• حفظ برنامه برای پرسنل آشپزخانه
• نظارت بر هزینه های غذایی و نیروی کار
• پیروی از بودجه تعیین شده توسط مدیر رستوران
• اطمینان حاصل کردن از اقدامات ایمنی و بهداشتی در آشپزخانه
• همگام با جدیدترین روندهای صنعت پیشرفتن و خلق دستورهای جدید آشپزی با همکاری کمک آشپز

۲۰۱۴-۲۰۱۳ – پیتزا فروشی بیبی ((Baby Pizzeria ، ریچموند:
سمت: سرآشپز
• پشتیبانی از سرآشپزارشد آشپزخانه
• مدیریت لیست اقلام ا و کنترل موجودی انبار
• طراحی و کمک به سرآشپز ارشد برای ایجاد منو و غذا
• سفارش ملزومات مصرفی و مذاکره با تولید کنندگان
• اطمینان حاصل نمودن از اینکه آشپزخانه از بالاترین استانداردهای کیفیت برخوردار است

مقالات علمی

۱۰۰ استاد حرفه ای

انواع دوره

۵۰
استاد حرفه ای
۸۷
دوره جدید در سال
۲۵
دوره در ماه
۲۷۷
دانشجو

اساتید برجسته ما

X