درباره ملبورن سرآشپز بیشتر بدانید
پروفایل شغلی:
سرآشپز خلاق و متفکر با ۱۰ سال تجربه در پخت غذاهای ایتالیایی و استرالیایی در ملبورن استرالیا
مهارت ها:
• توانایی انجام چندین کار به صورت همزمان یا تمرکز بر وظایف محوله
• قابلیت انعطاف پذیری بر اساس زمان و حجم کار
• توجه عالی به جزئیات
• آگاهی از استانداردها و شیوه های صنعت
• مهارت های مدیریت هوشمندانه زمان
• مهارت های ارتباطی و بین فردی مؤثر
• توانایی حل موفقیت آمیز مسایل
• دانش و ممارست در بهداشت و ایمنی حرفه ای
۲۰۱۶ -۲۰۱۵ – بیش از ۵ سال تجربه به عنوان سرآشپز در یک رستوران تمام سرویس
• آگاهی صحیح از شیوه های صحیح نگهداری غذا و بهداشت مواد غذایی
• در نظر گرفتن کیفیت مواد غذایی و کنترل آنها
• کسب افتخار ملی در صنعت هتلداری و گردشگری
تجارب وسوابق :
۲۰۲۰-۲۰۱۷ – ملبورن سرآشپز(Melbourne Sarash Paz ):
سمت: مالک
• برنامه ریزی و اجرا منوهای جدید
• ایجاد پروژه کلاسی
• ترویج تغذیه سالم
• برگزاری کلاسهای آشپزی سالم
۲۰۱۶ – ۲۰۱۵ – رستوران فیفتی ایکرس (Fifty Acres Restaurant) واقع در ریچموند:
سمت: سرآشپز
• حفظ برنامه برای پرسنل آشپزخانه
• نظارت بر هزینه های غذایی و نیروی کار
• پیروی از بودجه تعیین شده توسط مدیر رستوران
• اطمینان حاصل کردن از اقدامات ایمنی و بهداشتی در آشپزخانه
• همگام با جدیدترین روندهای صنعت پیشرفتن و خلق دستورهای جدید آشپزی با همکاری کمک آشپز
۲۰۱۴-۲۰۱۳ – پیتزا فروشی بیبی ((Baby Pizzeria ، ریچموند:
سمت: سرآشپز
• پشتیبانی از سرآشپزارشد آشپزخانه
• مدیریت لیست اقلام ا و کنترل موجودی انبار
• طراحی و کمک به سرآشپز ارشد برای ایجاد منو و غذا
• سفارش ملزومات مصرفی و مذاکره با تولید کنندگان
• اطمینان حاصل نمودن از اینکه آشپزخانه از بالاترین استانداردهای کیفیت برخوردار است